TRANSPORT MANAGEMENT SESSION EUROTRACS

Op 28 maart 2019 geven wij u gedurende een korte sessie meer informatie rond onze huidige oplossingen en nieuwste ontwikkelingen die uw bedrijfsproces beter kunnen ondersteunen.

PROGRAMMA

eTrans: hoe uw transportorganisatie
van A tot Z automatiseren

Sven Claessens, Christiaan Bert Managing Partners EuroTracs
eTrans is het TMS-platform die de volledige werking van uw transportbedrijf automatiseert.  Graag tonen wij u hoe u op éénvoudige wijze uw klantenorders kan registeren of laten registreren via een klantenportal.  Daarnaast krijgt u een beeld hoe u optimaal kan plannen en over hoe u uw chauffeurs & wagens kan aansturen en beheren. Op deze manier houdt u een klare kijk op uw organisatie tot en met de facturatie.

De dynamische boordcomputer die uw intern proces ondersteunt

Sven Claessens, Managing Partner EuroTracs
Of u nu werkt met eTrans, uw eigen ontwikkelde software of een andere TMS-systeem, eMobile is de boordcomputer oplossing die op een éénvoudige manier geïntroduceerd kan worden binnen uw organisatie.

Het aansturen en opvolgen van uw chauffeurs en activiteiten in real-time, zijn naast andere functies zoals Ecorijstijlen, uitlezen van de tachograafscanning,… één van de vele toepassingen die een moderne boordcomputer moet hebben.

De digitale vrachtbrief (eCMR) neemt zijn plaats in binnen de logistieke wereld

Barry Van Leuven, Managing Director Pionira
Barry Van Leuven, zaakvoerder van Pionira en bezieler van e-documenten, geeft meer uitleg in het bijzonder rond de elektronische CMR en het digitaal identificatieformulier van OVAM. Hierbij wordt aangetoond hoe de administratieve verwerking tot en met de facturatie kan geoptimaliseerd worden.  Ook de producten van EuroTracs en de samenwerking hierbij worden toegelicht.

MEER INFO & INSCHRIJVEN

 

DOWNLOAD E-CMR APP

Apple App Store
Google Play

Pionira NV
Baron de Maerelaan 8
B-8380 Zeebrugge
Belgium
Tel +32 9 338 84 53
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

© 2015-2019 Pionira. All Rights Reserved
Design by Placebo Webdesign.